Εταιρεία

Αρχική / Εταιρεία

Οδυσσέας

Η εταιρεία “Οδυσσέας” είναι μια οικογενειακή και συνεχώς εξελισσόμενη επιχείρηση με έδρα την Λευκίμμη Κέρκυρας (έναντι Κέντρου Υγείας). Κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η κατασκευή και εμπορία κάθε είδους τζακιών και η επεξεργασία μαρμάρων και γρανιτών για οποιαδήποτε χρήση.

Η εταιρία ανταποκρινόμενη στην γενικότερη τάση εναλλακτικών πηγών θέρμανσης και εκμετάλλευσης της παραγόμενης θερμότητας των τζακιών, δημιουργεί το κατάλληλο τζάκι προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες προσφέροντας μοναδικές δημιουργίες από κλασσικά ή μοντέρνα τζάκια, κατάλληλα να κοσμήσουν και να δώσουν θαλπωρή στο χώρο σας.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από τζάκια ανοιχτού τύπου, ενεργειακά, καλοριφέρ, σόμπες, ψησταριές, φούρνους και αξεσουάρ σύγχρονων προδιαγραφών και άριστης ποιότητας υλικών. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε έγκυρα για τις καλύτερες δυνατές εναλλακτικές λύσεις στο προϊόν που αναζητείτε. Η συνέπεια προς τους πελάτες μας και η δέσμευση για την ποιότητα και την κατασκευή των προϊόντων μας είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά της εταιρείας μας.

Στοιχεια επικοινωνιας

Λευκίμμη Κέρκυρας (έναντι Κέντρου Υγείας)

26620 22788

6973023585, 6974420310

info@groupenergy.gr

Για γενικές πληροφορίες: info@groupenergy.gr και 26620 22788